ASTEBURUKO MENU MEREZIAK 17´50€ (BEZa barne)
1. MENUA:
HASIERAKO PLATERAK
DENON ARTEAN BANATZEKO:
* Erriberako entsalada.
2. PLATERA
AUKERATZEKO:
POSTREA
KAFEA
EDARIA: URA,
ETXEKO ARDOA, GASEOSA, *(SAGARDO botila bakoitzeko 1´50 € gehituko da).
2.MENUA:
HASIERAKO PLATERAK
DENON ARTEAN BANATZEKO:
* Ahuntz gazta eta fruitu lehorren entsalada.
* Salda (haragi eta arrautza zatitxoekin).
2. PLATERA
AUKERATZEKO:
* Txahal saiheskia patatekin.
* Txipiroiak bere tintan.
* Oilasko bularkiak, onddo saltsan eta patata frijituekin.
POSTREA:
KAFEA
EDARIA: URA,
ETXEKO ARDOA, GASEOSA, *(SAGARDO botila bakoitzeko 1´50 € gehituko da).
3.MENUA:
HASIERAKO PLATERAK
DENON ARTEAN BANATZEKO:
* Itsaski entsalada epela (gula eta ganbekin).
* Onddo biribilkiak saltsan.
2. PLATERA
AUKERATZEKO:
* Legatza plantxan goarnizioarekin.
* Entrekota patata eta piper gorriekin.
POSTREA:
KAFEA
EDARIA: URA,
ETXEKO ARDOA, GASEOSA, *(SAGARDO botila bakoitzeko 1´50 € gehituko da).
4.- MENUA:
HASIERAKO PLATERAK
DENON ARTEAN BANATZEKO:
* Mota askotako frijituak.
* Itsaski-paella.
2. PLATERA
AUKERATZEKO:
* Urdaiazpiko eta gaztaz betetako oilasko izterrak.
* Txuleta patata frijitu eta piper gorriekin.
POSTREA:
KAFEA
EDARIA: URA,
ETXEKO ARDOA, GASEOSA, *(SAGARDO botila bakoitzeko 1´50 € gehituko da).
No hay comentarios:
Publicar un comentario