Asteburuko Menu Bereziak

ASTEBURUKO MENU MEREZIAK  17´50€ (BEZa barne)

1. MENUA:

HASIERAKO PLATERAK DENON ARTEAN BANATZEKO:

*        Bakailaoz betetako piperrak.

*        Ganba eta baratxuri nahaskia.
*        Erriberako entsalada.


2. PLATERA AUKERATZEKO:

*        Arkume txuletillak patata frijituekin.


*        Izokina tipula eta piper berdeekin.


*        Txahal masaila saltsan patata frijituekin.


POSTREA

*        Etxean egindako flana; gazta-tarta; gazta, irasagarra eta intxaurrak; arroz-esnea; mamia; izozkia.


KAFEA

EDARIA: URA, ETXEKO ARDOA, GASEOSA, *(SAGARDO botila bakoitzeko 1´50 € gehituko da).


2.MENUA:

HASIERAKO PLATERAK DENON ARTEAN BANATZEKO:

*        Arrain pastela.
*        Ahuntz gazta eta fruitu lehorren entsalada.
*        Salda (haragi eta arrautza zatitxoekin).


2. PLATERA AUKERATZEKO:

*        Txahal saiheskia patatekin.
*        Txipiroiak bere tintan.
*        Oilasko bularkiak, onddo saltsan eta patata frijituekin.


POSTREA:

*        Etxean egindako flana; gazta-tarta; gazta, irasagarra eta intxaurrak; arroz-esnea; mamia; izozkia.


KAFEA

EDARIA: URA, ETXEKO ARDOA, GASEOSA, *(SAGARDO botila bakoitzeko 1´50 € gehituko da).


3.MENUA:

HASIERAKO PLATERAK DENON ARTEAN BANATZEKO:

*        Urdaiazpiko iberikoa.
*        Itsaski entsalada epela (gula eta ganbekin).
*        Onddo biribilkiak saltsan.


2. PLATERA AUKERATZEKO:

*        Oilasko errea patata frijituekin.
*        Legatza plantxan goarnizioarekin.
*        Entrekota patata eta piper gorriekin.


POSTREA:

*        Etxean egindako flana; gazta-tarta; gazta, irasagarra eta intxaurrak; arroz-esnea; mamia; izozkia.


KAFEA

EDARIA: URA, ETXEKO ARDOA, GASEOSA, *(SAGARDO botila bakoitzeko 1´50 € gehituko da).

4.- MENUA:

HASIERAKO PLATERAK DENON ARTEAN BANATZEKO:

*        Urdaiazpiko egosi eta gari zainzuri-entsalada.
*        Mota askotako frijituak.
*        Itsaski-paella.


2. PLATERA AUKERATZEKO:

*        Legatz kogotea plantxan.
*        Urdaiazpiko eta gaztaz betetako oilasko izterrak.
*        Txuleta patata frijitu eta piper gorriekin.


POSTREA:

*        Etxean egindako flana; gazta-tarta; gazta, irasagarra eta intxaurrak; arroz-esnea; mamia; izozkia.


KAFEA

EDARIA: URA, ETXEKO ARDOA, GASEOSA, *(SAGARDO botila bakoitzeko 1´50 € gehituko da).


No hay comentarios:

Publicar un comentario